Övervakningssystem.

I allt vi gör så arbetar vi med ett högt säkerhetstänkande, och med strategiska lösningar som passar både dig, din fastighet och din verksamhet. Med ett övervakningssystem som direkt känner av om obehöriga tar sig in i fastigheten eller i området kan du vara trygg i att tekniken direkt säger ifrån, och att rätt åtgärder kan vidtas. Ett övervakningssystem kan också ha en avskräckande effekt. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

IT-support

Vår Servicedesk finns alltid tillgänglig, tar inte semester och blir inte sjukskriven. Detta innebär att era användare alltid har tillgång till kvalificerad IT-support.

Vi sköter alla era supportbehov, på ett enkelt och överskådligt sätt, oavsett komplexitet. Ni når oss via telefon, mail. Vi har god vana av att lösa användares stora och små IT-frågor i vardagen.

All IT-support sker på svenska och/eller engelska. Vi löser oftast ärenden på distans, med hjälp av fjärrstyrning. Men skulle det inte gå kommer vi givetvis ut till er och löser problemen på plats. Kontakta oss för mera information om hur vi kan hjälpa er göra ert arbete effektivare.